Sel Felaketinde Karadeniz Halkını Yalnız Bırakmadık

Derneğimiz Yönetim Kurulu ve bazı üyelerimiz ile Karadeniz’de meydana gelen sel felakatlerinin hemen ardından bölgeye giderek incelemelerde bulunduk. Öncelikle sele kapılarak kaybolmuş vatandaşlarımızın bulunması ve kurtarılması için çaba gösterdik.

Kayıpların bulunmasının ardından, denize sürüklenen eşyalar ve kirlilik unsuru olabilecek atıklar için tarama çalışmalarına katılım sağladık. Tomruk, bazı ev eşyayaları, sanayi malzemeleri, otomobil parçaları gibi pek çok maddi değeri olsun olmasın denizel ortama ait olmayan parçaların karaya çıkarılması konusunda yardımcı olduk.

Üyelerimizin bölgeden aldıkları bazı fotoğraf ve videoları sizlerle paylaşıyoruz. Bu gibi felaketlerin tekrar başımıza gelmemesini ümit ediyoruz, olması durumunda ise Dalgıç Derneği olarak elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi istiyoruz.